perfektion

Kristoffer.
Du är en av de vackraste varelserna som jag någonsin träffat
och min tillvaro blir så mycket ljusare tillsammans med dig.
Du får mig att må så bra och jag njuter av varje stund som jag
får tillbringa i din närhet. Det var längesedan som jag verkligen
kunde slappna av och bara vara mig,
men med dig känns allt så naturligt avslappnat.
tack för att du står ut med alla tokigheter och stunderna då
kontrollbehovet tar över.. och tack för att du har hållit mig sällskap
den här veckan, trots ditt jobbande och allt det andra. Känns lite
elakt att låta dig vara så mycket i krillehôla - men jag ska återgälda
det, jag lovar.
Jag har haft ett par underbara dagar, och det är helt och hållet tack vare dig.
Kommer att bli väldans ensamt här utan dig och jag saknar dig redan,
men vi synes ju inom en snar framtid igen ;)
tack för att du är du
goding.


I will try to fix you

Jag bryr mig så otroligt mycket om er och det vet ni. sitter med en klump i halsen för att hur gärna jag än skulle vilja så är det helt omöjligt att kunna skydda er. Ända sedan jag var liten har jag alltid försökt, in i det sista... att släta över, kväva det evigt pockande samvetet, ta hand om och låta oron hålla en vaken nätterna igenom, och alltid har mina innersta mardrömmar besannats - bortsett från att ni fortfarande är vid liv. Ni betyder så mycket för mig och jag är kluven över om ni fortfarande behöver mig eller om det är dags för mig att få lite andrum, att enbart få ha sig själv att oroas över.

jag tror nog att det är dags nu, eller jag vet att jag behöver det här. Därför har jag bestämt mig nu, kontraktet är nästan färdigskrivet och det känns nästan perfekt. Får dessutom nycklarna tidigare än beräknat, widdeli. Måste gång på gång upprepa för mig själv att det är dags att släppa nu, att inte bry sig fullt lika mycket.
"jag har ett liv utanför det här" - och det är nog dags att låta det livet få ta den plats som det förtjänar.
Sommarplanerna går en efter en i stöpet, och just nu känner jag mig väldigt kluven. Även om jag väldigt gärna vill så måste jag inse att pengarna inte räcker till. Kanske är rättvist att låta det vara så, trist - jädrans skit.



   längtar tillbaka lite... faktiskt.

det är så skönt när allt fungerar - nu gör vi fel i ren protest.

just nu är allt lite uppochner och bakochfram och jag vet egentligen inte vad som är rätt.
det är väldigt mycket just nu och jag vrider och vänder på alla detaljer enbart för att få hitta ett samband.
Känns dumt att eventuellt få spoilera och tänka bort alla sommarplaner men ibland kanske man måste, och det är ju för en god sak - tror jag. Känns så oerhört skönt att jag har släppt nu, att jag vet att jag är påväg härifrån.
Rastlösheten är dock min enda fiende för tillfället - men är nog lika bra att vänja sig vid den, speciellt när ekonomin inte tillåter annat.
Fem veckor kvar till skolan börjar och vi får väll se hur dessa skall spenderas. Måste nog dessutom börja ta tag i mitt knä på allvar nu - annars kommer det här aldrig att gå vägen.

jag har tänkt väldans mycket de senaste dagarna och jag saknar er så mycket och önskar att allt kunde vara som vanligt. missförstå mig inte, jag trivs i situationen jag befinner mig i nu och skulle inte vilja byta den mot något annat, jag önskar bara att verkligheten kunde vara lite mer bred - lite mer fylld. Känns läskigt att ni har betytt så mycket för mig och plötsligt befinner ni er inte ens i min tankevärld. Men jag saknar nog er bara kollektivt - som en grupp bestående av allt fint som vi hade gemensamt. Brogår'n var nog bara en fin illusion som vi delade ett tag, men jag har så svårt att släppa taget och inse att verkligheten numera är en annan.