jag har vandrat som en vilsen stenstaty.

sicken underbar vecka jag har haft. görmysigt.

måndag - slöade, var på biblioteket (äntligen) och var hos farmor en stund. Sedan var jag och Natalie ute och promenerade vilket var väldans skönt. Måste komma igång med det där ordenligt nu - är ju snart dags för fjällvandring och då måste både jag och knät vara på topp, haha.
tisdag - var gôrduktig och pluggade hela förmiddagen, sedan var jag och mamma på diverse äventyr. På kvällen bar det av till hult, tvillingarnas sommarstuga. var så skönt att få träffa brudarna igen, få slappna av en stund och bara prata strunt, täääxes - prärjän. Underbart att Madde, Marie och Sanna var med, goaste brudarna som jag saknar så innerligt. och Emma då förstås, men hon spelar liksom i en annan division.
onsdag - Natalie och jag sprang runt på diverse ärenden på stan, dessutom hade hon bestämt sig för att bjuda mig på lunch, söto. Min citronfjäril är världens bästaste. På kvällen var det äntligen dags att få träffa min goding efter några dagars intensivt arbetande frånhans sida. Men ledighet stod på hans torsdagsschema så då valde han att åka till Kristinehamn - goding. Efter att vi varit ute och äventyrat lite i bilen var det öldrickardags med Natalie, Alex och Pontus, firade dessutom lite extra med vattenpipa. En görtrevlig kväll, skönt att få umgås med de man tycker allra mest om´, man mår liksom lite extra bra sådana stunder.
torsdag - trött som ett popcorn men vad gör väll det om hundra år, tihi. Slöade i sängen ett bra tag innan vi kom fram till at vi skulle åka ner på stan tillsammans med Natalie. det var det inget vidare så vi kom fram till att glass och minigolf lät som en mycket bra idé (se Emmas bilddagbok). hämtade emma och stefan och åkte ut till Pärlan och moffade glass. Polka, lakrits och jordgubb - mums fillibabba. Minigolfen fick efter mycket om och men bli vid gästhamnen. Var väldans längesedan jag spelade men det gjorde bara det hela ännu roligare, synd bara att min motivation sviktade lite på slutet - annars hade jag vunnit över dig ;] efter allt äventyrande åkte Kristoffer och jag hem till mig och åt, och jag packade grejer - ganska många grejer. väl framme i karlstad åkte vi hem till markus och johanna och tittade på film, väldans trevligt men filmen kanske kunde varit en gnutta bättre, haha. Efter filmen åkte vi hem till Kristoffer och tvärsomnade, snacka om totaltrötta.
fredag - Kristoffer började jobba 09.15 så jag fick tillåtelse att ligga kvar i sängen, nejdå - men var otroligt svårt att hålla ögonen öppna innan han skulle åka - måste erkänna att jag inte minns speciellt mycket av tiden mellan alarmet på mobilen och när han stängde ytterdörren. tröttast. somnade dock inte om när han hade åkt utan låg och tittade på tv en stund, sen var det frukostdags och duschning och en väldans mycket på en gång. Vid 11.00 var det dags att möta Madde på stan, vi sprang runt i diverse affärer och presentshoppade - blev nog en hel del skratt också. Sedan var det dags att möta sännä och ta en fikis. skönt att få sätta sig ner och bara prata strunt en stund, speciellt eftersom sanna flyttar imorgon. Efter det stod Konsum på schemat (tänkte köpa en massa mat och överraska med men herrn sade ju aldrig vad han ville ha och jag var osäker på vad han tyckte om och inte, men mjölk, bröd och varma koppen blev det iallafall - som jag för övrigt sitter och smaskar på just nu). på hemvägen gick vi förbi maddes lägenhet, görmysig :] dessutom är jag den där bruden fenomenal vad gäller matchning och liknande så - perfekt. Vid 14.15 åkte madde till jobbet och jag gick tillbaka till Kristoffers lägenhet, pluggade och lekte lite med datorn. Det tog gööörlång tid innan klockan äntligen blev 18.20 och han kom in genom dörren, efterlängtad ;) min plan bestod av att åka och handla, laga mat och ha filmmys, men det blev inte riktigt som jag tänkt mig - Tok ;] hamnade ute på hammarö istället och det kändes bra att vi var där en stund med tanke på allt som hänt, men hade ju inte behövt mat. (jag vet någon som aldrig kommer att kunna tacka nej till mat hemma hos mig igen, tihi ) Det finns så mycket som jag skulle vilja säga men försöker ändå att vara någorlunda passiv, är nog kanske inte rätt att gå in och ta någon roll som jag kanske inte förtjänar. Men många av mina tankar och känslor är för närvarande med er.
Åkte in till stan igen och jag var toktrött och lite småstressad, var nära att de fick med mig på bio eller sällskapsspel (jag?, hur är det möjligt?, sanna hade skrattat ihjäl sig om hon hörde det här). blev dock inget av det, stannade kvar här och hade filmmys med popcorn och pirates of the caribbean (död mans kista), och sedan var det läggdags ;]
lördag -  idag var jag inte lika trött när han åkte till jobbet, trots att det var mycket tidigare. Var lite jobbigt när han gick, hade velat ha honom liggandes bredvid mig i ett antal timmar till, myspys. låg och läste ett bra tag, tittade på en jädrans många barnprogram och pratade i telefon. Nu har jag precis ätit klart min frukost och tänkte börja göra mig iordning, packa mina grejer och lite så. Om cirkus två timmar slutar Kristoffer jobbet och jag har planerat att inte återvända till Kristinehamn förrens efter det. ikväll blir det Knektens 25-årskalas, vilket kan bli ganska spännande.
nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva så - på återseende... i textformat.


*
goding.
Lars Winnerbäck - För dig

Allt slutar med en explosion, men jag kommer ändå alltid älska er.

det var ett tag sedan sist, har i ärlighetens namn inte orkat sitta och trycka ner
mina upplevelser för att folk som egentligen inte vill veta - ska ha någonting att göra.
Men.. kan i allafall berätta att sommarlovets början har varit helt perfekt, hittat på en massa roligt
och tillbringat många minuter (timmar?!) åt att bara vara slö, som tur är inte ensam - vilket kunde ha
blivit lite småtråkigt.
Midsommar var som alltid kaotiskt, fick ännu en gång fly hemmets trygga vrå men i det här fallet gjorde det ingenting, platsen jag hamnade på var bra mycket gladare och roligare. Hade väldans roligt åt alkoholens makt men min goding var ändå sötast, med eller utan alkohol, hahah. "tycka-om-känslor-i massor".
Resten av helgen har kantats med migrän men förhoppningsvis lär den lämna mig ifred snart. Jag vet att jag har gjort många människor besvikna och är medveten om att det finns många tankar som cirkulerar just nu, men trots allt detta så väljer jag ändå att varken lägga tid eller energi på att bry mig om det, kanske vore ett förlåt eller ursäkta på sin plats men jag vill bara att ni ska förstå att jag mår bra nu och är väldigt lycklig, och om ni inte vill ta del i allt mitt goda - så hoppas jag att ni hellre låter bli.
widdelihoo.


* när ska min citronfjäril komma hem? shopping i örebro - toktoktok.


sitt upprätt, rak i ryggen, le mot världen - för helvete le

SOMMARLOV, sommarlov - sommarlov, widdelihoo.
väldans härligt måste jag nog påstå, även om det tar mig emot att erkänna att en liten gnutta av mig antagligen
kommer att känna en viss saknad. Avslutade året med att utmana mitt kontrollbehov till Erikas stora förtjusning, haha. Blev en massa blommor, kamerablixtar, olja på benet (?!) kort och champagne... dock har jag vetat sedan länge att årets kysare inte är några partydjur men som tur var hade jag en vän, Inga, som satt och sörplade med mig, kividivitt.
Vart lite tradigt i 406 när alla skulle upp och prata en massa - speciellt dessa dära höjdarna som ingen någonsin har sett eller för den saken skull har en aning om varför de befinner sig där. Men till slut var det dags för certifikat m.m. vilket gjorde stämningen lite lättare och gladare.  Sedan fick vi sitta i en och en halv timme för att vänta på lunch men det gick någorlunda fort ändå för vi pratade en massa minnen, lunchen var helt okej FAST det var kallskuret, haha, jag och erika åt upp mestadelen av brödet ;] efter det var det dags att säga adjö och lite så, hann inte riktigt med att säga några väl valda men kände aldrig riktigt att läget infann sig. Men...
trots alla knasigheter under det här året måste jag ändå säga att jag på något vis kommer att sakna er allihop, ni är ju kysare - mina sötnötter ;] kram och lycka till.

till dig - du som aldrig vill förstå.
"Om ni inte behöver dem har ni aldrig sett klart
Jag vill inte cyberdejta, dricka insmugglad vodka eller ha mysiga hemmakvällar
Jag vill ha någon att sova med
Helst hela tiden
Tjugofyra timmar om dygnet
(Kom ihåg att det inte innebär någonting att du har sett mig naken
Jag ger dig inte ett skit
Jag har klätt på mig mentalt för länge sedan)

jag går över stadens gator och försöker tänka intellektuellt
och i litet teckensnitt fast det drunknar också
i bakåtvända ambitioner
och dunkadunka från kvällens reklamaffisch

klokvackra tankar flimrar alltid förbi i exakt fel tidpunkt
när jag inte hinner anteckna dem varsomhelst
därför kan jag aldrig bevisa att jag egentligen är genialisk
trots alla tecken på motsatsen men
jag räknar ju algebra efter midnatt och klämmer på finnar mellan brösten
bara för att vara lite äcklig och 500 sidor i kvävda läxor
fantasin tar aldrig slut när jag är ute på mordmassaker
av tiden

och jag blir imponerad gång på gång
bara för att jag inser att det inte är dem det är fel på
det är nog jag.
jag har svimmat i mina egna pretentioner
och de smakade som kall metall där tungan fastnar
igår spelar kanske ingen roll
för imorgon dog jag långsamt till ljudet av hundslagsmål på gatan"

*
**
***
Du har en speciell plats hos mig Kristoffer,
tack för att du är du.
- underbar.


I think love will come towards me, like a warm summerbreeze

ännu en mysig dag tillsammans med en riktig goding.
du är det finaste jag vet och
jag njuter av varje sekund som jag får spendera med dig.
Tok, jag tycker om dig så mycket.
widdelihoo.


skurkslemsnusk,!

du-vet-hon,-den-där, -Sandra.

jag tänker för mycket, jag vill ju bara leka lycklig.
fantasin har alltid varit mitt vapen - och min främsta baneman.
det andra människor inte utsätter mig för - det klarar jag så bra själv, tack.


nostalgimani.

Jag är ett hubbabubbatroll med klös,
med kinesiska porslinsskor och en spindelliknande attityd..
några avfärdar hela min existens och menar att jag är galen.,
men jag spelar bara i en helt annan division..
det blir bäst så, för allas mentala bekvämlighet..

jag tänker införskaffa gräsfläckar av den finaste sorten,
och dansa runt på en äng med jordgubbssmak i munnen.
bara få glömma bort materiella ting och människor som gör det svårt att leva..

"Man kan inte ta ansvar för alla dessa människor
bara för att man råkar leva, tänker jag,
känner mig framåt. Prioriterande.
På tio minuter har jag förbättrat mina siffror avsevärt.
Synd att ingen äger aktier i mig.
Om någon hade ägt mig hade någon blivit glad nu."

"Det valet lika enkelt som flipperpuls hellre än
konsten att undvika dag efter dag bara för att hångla
med sin egen gravsten."



man borde vara lite dalai lama
man borde vara lite povel ramel
åtminstone bli mordhotad av nazisterna
lite snäll så att det stör

jag är inte detta
just när jag tänkte bli något av detta
blev jag fullt upptagen med att tänka
på om min förra flickvän trots allt
inte kysste den där gyminstruktören


Nu är jag trött på att gräva hål i min egen mänsklighet,
nu går jag hem för att laga kärlek på spisen.


som en dröm..
att ännu en gång få somna insvept i dina armar,
med dina ömma kyssar som lena godnattsagor.
-det finns bara du.