Åren...

Imorse diskuterade jag och lillebror brysselkål, vilket ledde oss in på kaniner (pappas fel då han hävdade att det bara är kaniner som äter brysselkål. Nu tror jag honom) och sedan barndomsminnen. Vi pratade om ställen vi brukade leka på hos farmor och kom då på ett ställe som idag är helt igenväxt.

För femton år sedan såg det, och vi, ut såhär (och ja, min lillebror är bedårande).


.

Har fått tillbaka "min" bil. Ingen är lyckligare än jag. Fina morfar.


kantstött

Det går bra nu.

...

"Jag går i vinterskor på hösten alltid förberedd för storm. Jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar Jag har känslor utan uppehåll. Jag har förlorat en tävling men vunnit ett val. Har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av. Och jag saknar dig mindre och mindre, det kommer annat i mellan och det är bra. Jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömt dig en vacker dag. När jag träffar gamla vänner har jag ingenting att säga dem. De ställer för många frågor och jag, jag bidrar inte med nån. Och jag kan ångra det lilla jag säger eller dra ett allvarligt skämt. Jag tycker mig höra mig vad de tänker; "är hon sådär jämt?"

.

Är äntligen med penicillin.


disciplin

Har inte pluggat på en vecka. Tagit någon slags mental paus. Idag skulle det då ske, återvändandet. Näsan i böckerna och kaffekokaren på repeat. Det gick inte alls. Efter jobbet sprang jag runt på biblioteket, sedan sov jag i en och en halv timme. När väl det var avklarat tyckte jag mig förtjäna något slags julpyssel.
Målning av ljus fick det bli.


Sedan sist

Vad har då hänt sedan sist? Igår valdes jag till vice ordförande för Lärarförbundet Student, en organisation som i dagsläget organiserar 28 000 lärarstudenter. Jag har fortfarande inte landat, inte förstått och är chockad över det förtroende som jag har fått. Har sedan igår funderat över vad det var som hände, vad det är som andra har sett och som tydligen gått mig förbi. Detta med jantelag och kvinnlig "mig spelar det ingen roll, jag vill inte ta plats." Här skall tilläggas att det inte var jag som nominerade, men det var jag som valde att ta plats. Jag är enormt tacksam och stolt och jag tror att 2012 kommer att bli ett fantastiskt år.

på väg.

Som en del i någon form av process skapades ett lösenord. Min tanke var att plocka bort bloggen helt, men hade inte hjärta då sex år av bloggsmörja finns samlade här... ...och för att jag tydligen har ett starkt behov av att uttrycka mig och kasta mitt inre i ansiktet på alla andra. Ett lösenord förhindrar därmed att alla andra inte blir så många.