kortis

Fredag idag igen då, fy så fort veckorna går.
Helgen är efterlängtad, även om den består av en del jobb.
Idag blir det lunch med Johanna, känns som evigheter sedan vi sågs så det ska bli oerhört trevligt.
Sedan blir det en tripp ut till Bomstad och umgås med mamman.
tjo..!

studiebesatt?

Jag är verkligen dålig på att uppdatera denna hära men skyller på späckat schema.
Veckan består av jobb, jobb och jobb. Idag jobbar jag 8.00-12.00 17.00-22.00, widdelihoo.
Har slutat att vara avundsjuk på alla som har semester, nu vill jag bara att veckorna skall flyta på,
börjar redan stressa upp mig för den kommande höstterminen - förslag på ämne till uppsats någon?
Fick antagningsbeskedet häromdagen och har redan tackat ja, för att inte göra som i höstas och glömma att gå in och svara - krångligt värre i detta byråkratiska land. Även denna gång har jag sökt en extra kurs (trots att jag lovade mig själv i våras att nu fick det räcka), har inget försvar att ge dessvärre - det bara blir så, särskilt när csn knackar en på ryggen och talar om att man bara har si och så många veckor kvar att ta studiemedel, ujujuj.
Får ta ett snack med miniräknaren.

Nej, dags för lektion.
Höres.

rivstart

allo. torsdag idag och stilla lugnt. Fick mer ledigt än jag trodde den här veckan vilket var enormt skönt. Detta firades med att jag under tisdagen var på kalas i skattkärr och gårdagen bestod av båtbuss, bröllopsdagsfirande, Freden och Ankdammen, perfekt. Ikväll blir det till att besöka Karlstad GP för första gången, eftersom jag aldrig varit i närhet av friidrottstävlingar (förutom skolans friluftsdagar som jag vägrade vara med på efter att de tog bort 60 meter och kast med liten boll) ska det bli tämligen intressant. Imorgon väntas 35 års-kalajs i Forshaga, skall bli trevelens att möta alla de gamla frejtidsledarnö ;)

Nu ska jag planera grammatiska övningar, skillnad på presens particip och perfekt particip någon?


mot mötet med Mårbacka

Godmorgongodmorgon!
Fredag idag vilket känns förjävligt gôtt. Ser inte fram emot nästa vecka då den är kantad av dubbeljobb.
Idag blir det en tur till Mårbacka vilket skall bli mycket roligt. Skönt att få en paus från kontorsstolssittandet,
jag drunknar snart i post-it's..

Höres.

se-mes-tra(ms)

sjunde juli redan, fy så fort tiden går. Är inte så nöjd över att det är sommar längre, får snart tuppjuck på alla som pratar om semesterplaner, är inte dåligt avundsjuk. Men jag får helt enkelt stå ut ett tag till, snart måste väl folk börja jobba igen. Jobbet på uni går som en dans, har börjat bli lite varm i kläderna och lektionerna som jag höll i måndags och idag gick utomordentligt bra. Dock finns det en risk att man jobbar mer än man ska när det är så roligt, men får väl försöka att intala mig själv att jag endast jobbar mellan åtta och tolv. Idag efter jobbet åkte jag och lånade filmer till nästa veckas lektioner och sedan begav jag mig till bibblan för att ta tag i släktforskeriet igen. Jag har ju bara tid för sådant på somrarna och det var lika roligt som jag minns det, tar dock ett tag att komma underfund med hur alla system fungerar men tills slut dök några nya fakta upp.
Återstående tid av den här dagen skall ägnas åt fler happymoment: träning (äntligen!), fiskpinnar och potatis (passar på när man är ensam hemma) och fotboll.
Imorgon blir det jôbb på kau 8-12.00 och sedan ska jag och Anna hitta på något lajbans. Fredagen består av en tripp till Mårbacka - har inte varit där sedan låg- eller mellanstadiet så det ska bli skitroligt. Känns som att man är mer mogen för att ta emot all fakta nu ;)