Kau.

Idag började sommarjobb nummer två, eller tre beroende på hur man väljer att se det. Jag ser det inte alls.
Att ha universitetet som sin arbetsplats kändes underligare än jag trodde. Jag hämtade ut nycklar, passerkort, laptop, inloggningsuppgifter i all hast, innan någon hann ångra sig. Det känns lite som att man inte får vara där, eller det får man ju - året om. Men att helt plötsligt vara betrodd, vara något mer än student var annorlunda. Även om arbetstiderna inte helt faller mig i smaken ska det bli förbaskat roligt, men det går inte att ligga på latsidan. Redan på fredag ska det första presenteras, hujedamej.
Efter jobbet begav jag mig till Ikea och köpte mig en skänk vilket kändes oerhört vuxet. Kanske är det bara mina fördomar men det känns inte som att skänkar är typiska ungdomsattribut. Innan hemfärd stannade jag till hos frisören och bad dem förlänga morgondagens inplanerade hårfärgning, insåg att jag nog vill ge dem ännu fler pengar och att jag i utbyte kunde få bli klippt. Måste ju vara fin till helgens festilur då Darlo ska firas. På tal om det har jag nästan redan packat ner vattenpipan, här längtas det.


solbrännan har försvunnit i takt med humöret.

Idag är det en dålig dag, är inte alls på bra humör. Största anledningen är nog att jag fortfarande inte är frisk, hostar som en dåre och halsen är helt körd. Dessutom är jag inte överlycklig över att åka till jobbet idag, försökte på alla möjliga sätt få någon att ta mitt pass; jag bönade, bad, lade in önskemål i portalen och skickade mass-sms, och fick svar från två stycken (!). Hade känts bättre att få tjugo stycken "Kan inte". Men men, fyra timmar är väl inget att lägga sig i fosterställning för. Hade dock gärna varit med er igår, men får invänta nästa tillfälle. Kokoboom.

Svenska flicka.

Uppdatering, ja tack.
Tillbaka i Sverige efter en fantastisk vecka. Det finns inte betygsskalor som räcker för att beskriva det här, men något annat än 100 procent är det inte tal om. Har inte hunnit smälta allt än så den berättelsen får komma senare. Mycket kärlek till de fem vackra varelser som förgyllde min vecka.
Kort kommer, håll till godo.


Svenska flicka.

Uppdatering, ja tack.
Tillbaka i Sverige efter en fantastisk vecka. Det finns inte betygsskalor som räcker för att beskriva det här, men något annat än 100 procent är det inte tal om. Har inte hunnit smälta allt än så den berättelsen får komma senare. Mycket kärlek till de fem vackra varelser som förgyllde min vecka.
Kort kommer, håll till godo.


uuuh va gôtt

Om sisådär femton minuter vandrar jag ut till bussen, som tar mig vidare till stationen, via tåg beger jag mig sedan till Arlanda och där väntar flyget till Turkiet.
Hörs om en vecka folkens!

!

- Varför vill du bli svensklärare?
- För att jag vill lära klottrare att stava rätt.

Funderar på hur GB kan veta så mycket om mig.

Gjorde ett glasstest på GB's hemsida igår. Förvånansvärt resultat.

"Ice ice baby.
Ett kylslaget kontrollfreak som älskar isglass.
Du är en ganska sval och rationell person. Att slösa tid på romantik som inte leder någonstans är inget för dig. Du är lugn och avspänd och dina kläder sitter precis som de ska. Du säger inte så mycket men när du väl gör det så känns det viktigt även om du bara ber bordsgrannen att skicka saltet.  Man vet att du menar det. De som inte känner dig tycker ofta att du känns oåtkomlig, men spännande. Din starka integritet gör att du känns reserverad och därför behöver man ett tecken på ditt gillande med jämna mellanrum. Men som någon sa: det krävs uthållighet för att vinna ditt leende och ett mirakel för att vinna ditt hjärta. Faller alla bitar på plats väntar ett livslångt förhållande med mycket värme och kärlek. Du skulle själv kunna snabba på processen genom att minska kontrollbehovet och bli lite mer framåt. Gör något crazy. Tugga på en blyertspenna och se vad som händer.
Allt behöver inte vara så allvarligt hela tiden."


time of your life

Idag hade jag en fullproppad "att-göra"-lista, eller det har jag egentligen fortfarande, men när tvättmaskinen började jävlas med mig tröttnade jag, nu blir det till att boka ännu en tvättid under helgen. Är ju egentligen inget bekymmer men hade ställt in mig på att få börja bocka av saker på listan och sätta igång med packningen på allvar. Senare idag ska det maxas igen, jobbar stängning med Frida och Linda, satsar på en kick-ass-stängning ;) Imorgon fyller världens bästaste lillebror år så då blir det en tripp till hôla för tårtätning. På tal om ätning kommer denna veckan att gå till osundshistorien, har käkat maxmat större delen av veckan, kenneths i onsdags, igår vart det studentmat i skattkärr och imorgon tårtätardags. Dessutom förvånar det mig inte om det slinker ner en hamburgare ikväll också ;) haha.

Nej, åter till tvättstugan, nu jävlar.

Nu vill jag inte ha fler jobb, tack.

Jag är tydligen också en sådan där som folk kastar jobb på.
Sommarlovsplanerna får vänta tills nästa år är jag rädd.

Idag är jag dock ledig från jobb men fullplanerad ändå, ska skriva på den där förbannade sista uppgiften, träna, förflytta pengar, fika med Catarina, Johanna och Sofia, skriva ut en massa papper på universitetet, låna böcker, växla in pengar och eventuellt spela lite golf.
widdelihoo.

'

Jag kan inte skilja på..

veckouppdatering.

Hade glömt hur rastlös man blir utan pluggeriet, har dessutom en uppgift kvar men känner ändå att det finns så mycket tid över. Skulle i och för sig kunna göra klart uppgiften under denna dötid men jag väntar tills pressen kickar in - det brukar bli bäst då.
Har äntligen lyckats sova ikapp förra veckans bravader, vilket behövdes. Redovisningar, hemtenta, jobb torsdag-lördag, grillning, krillehôlafestilur m.m. Helgen avslutades med en heldag i Björneborg. Fritidsgårdarna Moxie, Pennlådan och Bygget anordnade Parkfesten och eftersom jag tycker att sådant där är lattjolajbans ville jag gärna hjälpa till. En fantastisk dag med många skratt, bra musik och goa ungdomar. Att man glömde både solglasögon, keps och solskydd gick mot all förmodan bra ändå.

Den här veckan består av jobb (tis, tors, fre), fika med Catarina, Sofia och Johanna imorgon, studentfirande för Linus på torsdag, öldrickning med Natalie efter jobbet på fredag, Lillebrors födelsedagsfirande på lördag och packning inför Turkiet på söndag. Och så den sista uppgiften då förstås, deadline på fredag.

^

Jan Stenmark.

helgplanor

Lämnade in hemtentan med nio minuters marginal - heja mig.
Nu återstår bara en uppgift innan det är dags att sommarlova (höhö).
Ikväll blir det klassgrillning hos Catarina vilket skall bli oerhört trevligt.
Får dock både bli en nykter och tidig kväll för min del - imorgon väntar hamburgeriet igen.

blekmedel.

När ska jag få gå ut och hälsa på solen?
Alltid lika oförberedd när värmen väl slår till.
Har lite ångest med tanke på att någon form av dejt med solen är det nog bra om huden har fått innan vi beger oss..

hemtenta, hemtenta, hemtenta (ska sägas som reklamen om postbanken med Ernst-Hugo för mängder av år sedan)

en påklädningskvart


Följande scenario utspelade sig imorse:

Kristoffer rotar omkring i garderoben och
kastar svordomar på diverse intet ont anande klädesplagg.
"Jag tänker åka och köpa nya kläder i eftermiddag. Det ska fan inte behöva ta 15 minuter för att välja t-shirt." utbrister han innan han slänger igen dörren och beger sig till jobbet.
Jag ler lite, funderar på konsekvenserna om fler kvinnor tänkte likadant och drar täcket över huvudet.

"Let's go steel some fancy cars"

Känns som att jag övertagit någons magsmärtor.

Redovisningarna igår gick helt okej.
Nu återstår bara en hemtenta och två uppgifter,
och jag väntar fortfarande på att motivationen som jag saknat under hela läsåret ska kicka in.
Heja mig.